Η Microsoft προσθέτει AI χαρακτηριστικά στο Office 365

by George Polyzos • On 15-12-2017 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Microsoft προσθέτει νέα εργαλεία με χαρακτηριστικά Τεχνητής Νοημοσύνης στις εφαρμογές Word, Excel και Outlook της σουίτας Office 365.

Πιο συγκεκριμένα, σε event που διοργάνωσε η εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη, ανακοινώθηκε το Office Insights, μία λειτουργία machine learning που θα αναλύει δεδομένα από λογιστικά φύλλα του Excel ώστε να δημιουργεί αντίστοιχα διαγράμματα και γραφικές απεικονίσεις.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε το Acronyms για το Word, το οποίο αναλαμβάνει τον έλεγχο αρχείων κειμένου και ηλεκτρονικών μηνυμάτων ώστε να βοηθήσει τον χρήστη να εντοπίσει ακρωνύμια του ενδιαφέροντος του.

Μία άλλη λειτουργία είναι το Tap, πάλι για το Word, το οποίο αναλαμβάνει να εμφανίσει έγγραφα, λογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις, χωρίς ο χρήστης να αφήνει το έγγραφο στο οποίο εργάζεται, κάνοντας εύκολη την προσθήκη ενός διαγράμματος από το Excel στο PowerPoint χωρίς να χρειάζονται χρονοβόρες έρευνες στο εταιρικό δίκτυο.

Παράλληλα, η Microsoft σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός εργαλείου που θα βοηθάει την επισήμανση ενεργειών σε ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω του Outlook, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα χειρίζεται ταχύτερα και ευκολότερα.

Το σύνολο των νέων εργαλείων που θα προσθέσει μελλοντικά η Microsoft στο Office 365 βασίζονται στο cloud.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons