Μία πρώτη ιδέα για το μελλοντικό Google Pixel

by Nikos Kaimakamis • On 18-01-2017 • AT 9:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από την παρουσίαση του Google Pixel, αλλά ήδη βλέπουμε ένα concept για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο. 

Ένα σχέδιο για το Google Pixel που έκανε την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο, ως ένα concept πάνω στο μελλοντικό Google Pixel smartphone, δείχνει κάποιες ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με το παρόν μοντέλο. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές αφορά στην τοποθέτηση της κάμερας και του LED flash στο κέντρο του πίσω μέρους του τηλεφώνου, ακριβώς στην ίδια ευθεία με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στα Google Pixel και Pixel XL η κάμερα και το flash βρίσκονται στην αριστερή γωνία του πίσω μέρους.

Οι άκρες του πλαισίου του concept Pixel smartphone που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο είναι περισσότερο τονισμένες από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, ενώ το Android Headlines σημειώνει ότι το όνομά του δεν αποκλείεται να είναι Pixel 2. Στο νέο μοντέλο αναμένεται να υπάρχει θύρα USB Type-C, μαζί με βύσμα 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά. Η θύρα για την κάρτα SIM υπάρχει στην αριστερή πλευρά του μοντέλου. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν αυτό θα είναι το σχέδιο που θα έχει το νέο Pixel της Google, αλλά αποτελεί μία ενδιαφέρουσα ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι το μέλλον της οικογένειας Pixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons