Μία μεγάλη οθόνη η πρόσοψη του Nubia Z11 Max

by Nikos Kaimakamis • On 23-05-2016 • AT 12:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nubia-Z11-Max

Έμφαση στην οθόνη δίνει το Nubia Z11 Max, καθώς θα καλύπτει το 83,27% της πρόσοψης του επερχόμενου smartphone. 

H φίρμα Nubia ανήκει στη ΖΤΕ, η οποία έχει ως σκοπό της την παρουσίαση πιο προσιτών προτάσεων κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες, όμως δεν υπολείπονται σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Σύντομα, η εταιρεία θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια των μοντέλων Z11 και Ζ11 Max. Από επίσημα χείλη της Nubia έγινε γνωστό ότι ειδικά το Ζ11 Max θα εντυπωσιάζει με την οθόνη του, η οποία και θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, δηλαδή το 83,27% της συνολικής επιφάνειας του πλαισίου.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nubia Z11 Max, η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών, με ανάλυση Full HD. O επεξεργαστής είναι ένας Qualcomm Snapdragon 652, με 4 GB μνήμης RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB. Η μπαταρία του νέου μοντέλου έχει συνολική χωρητικότητα 4000 mAh, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι Android 5.1 Lollipop.

H Nubia θεωρεί premium τη σειρά Ζ11, παρόλο που αναμένεται αυτή να προσφέρεται σε προσιτή τιμή. Εκτός από το Z11 Max, με τη μεγάλη οθόνη, η σειρά θα απαρτίζεται και από τα μοντέλα Z11 Mini και το βασικό μοντέλο Ζ11. Ήδη, η Nubia έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα που δείχνει ένα μέρος της μπροστινής όψης του επερχόμενου μοντέλου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons