Μια ματιά στο εσωτερικό του Apple iPad Pro των 9.7 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 05-04-2016 • AT 1:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ipad-pro-teardown

Όπως συμβαίνει σε κάθε νέα συσκευή, έτσι και το iPad Pro των 9.7 ιντσών υπέστη τη δοκιμασία του teardown για να δούμε το εσωτερικό του. 

Το iFixit πήρε στα εργαστήριά του το νέο μοντέλο του iPad Pro και αποφάσισε να δει πώς είναι το εσωτερικό του, καθώς και να εξετάσει το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να το ανοίξει για να το δει σε ανάγκη επισκευής.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι το άνοιγμα του πλαισίου απαιτεί το χέρι ενός ειδικού τεχνικού, καθώς το απρόσεκτο χέρι μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Υπάρχουν ομοιότητες με το iPad Pro των 12 ιντσών, μαζί με στοιχεία από το iPhone 6S.

ipad pro 9-7 teardown

Από το άνοιγμα του iPad φαίνεται ότι η επισκευή είναι μια απαιτητική διαδικασία, καθώς η αποσυναρμολόγηση και η εκ νέου συναρμολόγηση απαιτούν προσοχή και εμπειρία. Η μείωση των διαστάσεων της οθόνης είχε ως φυσικό επακόλουθο το να στριμωχτούν όλα τα στοιχεία του τεχνικού εξοπλισμού της συσκευής στο εσωτερικό του iPad Pro των 9.7 ιντσών.

Σε γενικές γραμμές, η επισκευή του iPad Pro είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία, αφού όλα είναι κολλημένα μεταξύ τους, ενώ το μεγαλύτερο στοιχείο του τεχνικού εξοπλισμού του είναι η μπαταρία του. Καλό είναι πάντοτε να απευθυνόμαστε στους ειδικούς για κάθε τεχνικό ζήτημα που έχει προκύψει στο tablet μας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons