Μια κεφαλή για όλες τις δουλειές από το Flux

by Nikos Kaimakamis • On 12-11-2014 • AT 4:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

flux

Σε μια εποχή όπου οι 3D Printers, scanners και άλλες παρόμοιες συσκευές βρίσκουν εφαρμογή, η Flux προσφέρει μία πολύ έξυπνη λύση. 

Πρόκειται για ένα project που έκανε την εμφάνισή της στο Kickstarter ζητώντας την απαιτούμενη χρηματοδότηση προκειμένου να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του. Το καινοτόμο χαρακτηριστικό που φέρνει το Flux είναι η κεφαλή του, η οποία μπορεί να αλλάζει, ανάλογα με τις ανάγκες και τις χρήσεις που καλείται να εκτελέσει. Έτσι, το Flux μπορεί να μετατραπεί από 3D scanner σε 3D printer, ενώ δεν είναι λίγες οι χρήσεις που μπορεί να πάρει.

Εκτός από το hardware, το Flux είναι εξοπλισμένο και με το κατάλληλο software, με το λογισμικό να μπορεί να αναλάβει το 3D modelling, επιτρέποντας τη μετατροπή ενός δισδιάστατου σχεδίου σε 3D project με χαρακτηριστική ευκολία. Ουσιαστικά, το λογισμικό επιτρέπει ακόμα και σε όσους είναι αδαείς σχετικά με το 3D modelling, να μπορούν να δημιουργήσουν με μεγάλη ευκολία ένα τρισδιάστατο αντικείμενο από ένα απλό σχέδιο.

Αναφορικά με το κόστος μίας τέτοιας συσκευής, τώρα που δεν έχει μπει ακόμα σε μαζική παραγωγή, οι τιμές του ξεκινούν από τα 499 δολάρια και φτάνουν έως τα 1.999 δολάρια. Δεν είναι υπερβολικά ακριβό, εάν αναλογιστεί κανείς ότι γίνεται λόγος για μία πολύ νέα τεχνολογία που δεν έχει βρει ακόμα μαζική εφαρμογή.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons