Μην βουτάτε τα Sony smartphones στο νερό

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2015 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Xperia-Z3 underwater

Η Sony, μέσα από το Xperia Blog, προτρέπει τους κατόχους των αδιάβροχων smartphones της να μην τα βουτούν στο νερό απρόσεκτα…

Παρόλο που κάτι τέτοιο μοιάζει οξύμωρο, καθώς η Sony έχει κάνει μια μεγάλη καμπάνια για να δείξει ότι ορισμένα μοντέλα Xperia Smartphones μπορούν να βυθιστούν στο νερό, είναι γεγονός ότι στο επίσημο blog της σημειώνει ότι η ίδια έχει δοκιμάσει να βουτήξει τα smartphones που εξοπλίζει με αδιάβροχη τεχνολογία σε βάθος 1,5 μέτρου, με πολλή προσοχή.

Ουσιαστικά, η Sony παραδέχεται ότι είναι ασφαλές για τους κατόχους Xperia smartphones να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους στην βροχή, σε υγρό περιβάλλον και να μην ανησυχήσουν για το αν βραχούν, αλλά όχι ως υποβρύχιο εξοπλισμό.

Είναι εμφανές ότι η Sony φοβάται την βίαιη βουτιά των Xperia smartphones στο νερό, με το ενδεχόμενο να σπάσει κάτι και να επιτρέψει στο νερό να μπει στο εσωτερικό της συσκευής. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι η ίδια η Sony έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο με τα αδιάβροχα μοντέλα της, σε διάφορα σενάρια χρήσης κάτω από το νερό, όπως αυτή που δημοσιεύουμε στην κορυφή αυτού του άρθρου. Η πολιτική της εταιρείας για μοντέλα όπως το Sony Xperia Z ή το Xperia M2 Aqua αλλάζει ριζικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons