Μέχρι τις 29 Ιουλίου δωρεάν τα Windows 10 της Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 25-07-2016 • AT 12:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10

H ημερομηνία κατά την οποία είναι δωρεάν τα Windows 10 ως πακέτο αναβάθμισης είναι η 29η Ιουλίου, ενώ μετά θα πρέπει να πληρώσει κανείς για να τα αποκτήσει.

Μόλις θα γίνει διαθέσιμο το anniversary update θα σταματήσει και η διάθεση του δωρεάν πακέτου αναβάθμισης από την πλευρά της Microsoft, πράγμα που σημαίνει ότι ένα χρόνο μετά από την αρχική παρουσίαση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα πρέπει κανείς να καταβάλλει ποσό που θα ξεπερνά τα 100 ευρώ για να αποκτήσει τα Windows 10.

H Microsoft είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή παρουσίασης των Windows 10 ότι μόλις παρέλθει η περίοδος δωρεάν διάθεσης του νέου λειτουργικού, θα άρχιζε η κανονική πώλησή του, επομένως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή της αναβάθμισης για όποιον θέλει να έχει ενημερωμένο τον υπολογιστή του. Η 29η Ιουλίου πλησιάζει και καλό είναι να το φροντίσετε, όσοι έχετε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Παράλληλα, η Microsoft έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα όλα τα νέα στοιχεία που θα υπάρχουν στο anniversary update, όπως είναι η ανανεωμένη λειτουργία των gestures, το ανανεωμένο σετ εντολών για την Cortana, καθώς και οι ανανεωμένες εκδόσεις των Windows και Xbox One app stores, μεταξύ άλλων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons