Στις 10 Δεκεμβρίου έρχεται ο Metro Firefox 26 για τα Windows 8 και 8.1

by dtonias • On 26-08-2013 • AT 11:53 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Metro Firefox 26

Η “metro” έκδοση του Firefox για το νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 8 και 8.1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πλάνο της Mozilla.

Εδώ και αρκετούς μήνες η Mozilla ετοιμάζει την metro εκδοχή του Firefox για τους χρήστες των Windows 8 χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί πότε θα είναι διαθέσιμη σε όλους. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία στοιχεία η 26η έκδοση του Firefox που θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2013 θα ενσωματώνει την metro έκδοση του browser παράλληλα με την αντίστοιχη για το κλασικό desktop.

Η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη στα nightly builds του browser που προτείνεται μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς, τον Σεπτέμβριο θα έρθει στην dev έκδοση και στο τέλος του Οκτώβρη στην αντίστοιχη beta έκδοση. Ο Firefox θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως συμβαίνει ήδη στον Google Chrome, δηλαδή με μία εγκατάσταση θα μπορείτε να επισκέπτεστε ιστοσελίδες είτε μέσω του Firefox στο desktop είτε στο νέο γραφικό περιβάλλον που προφανώς θα είναι βελτιστοποιημένο περισσότερο για οθόνες αφής και tablets που τρέχουν τα Windows 8.

Η metro έκδοση του Firefox 26 θα είναι διαθέσιμη μόνο για υπολογιστές και tablets με Windows 8 και Windows 8.1, καθώς η Microsoft δεν επιτρέπει τη εγκατάσταση browser τρίτου κατασκευαστή στα Windows RT.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. κιόλας;;; πω πω υπερταχύτητα για τα Windows 8!!! :p

    στα σοβαρά τώρα κακώς που δεν έχει βγει πιο νωρίς!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons