Μεταχειρισμένα προϊόντα τεχνολογίας στο pc.gr

by Nikos Kaimakamis • On 21-04-2016 • AT 5:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

pc-gr

Μια έκθεση τεχνολογίας κατέληξε στο pc.gr που εξειδικεύεται στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών πληροφορικής.

Το 2015 αποφασίστηκε από την ομάδα του pc.gr η δημιουργία μιας έκθεσης παλιάς τεχνολογίας για τους μικρούς μας φίλους, δείχνοντας στις μικρότερες γενιές την τεχνολογία που χρησιμοποιούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Τα άλματα της τεχνολογίας είναι τόσο μεγάλα που πολλές ηλεκτρονικές μηχανές που χρησιμοποιούσαμε στην καθημερινότητα μας έχουν εξαφανιστεί. Η αναζήτηση αυτών ήταν πολύ δύσκολη, μέσα από φίλους και γνωστούς καταφέραμε να συλλέξουμε ένα μεγάλο πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών που κάποιοι θα νοσταλγήσουν και κάποιοι θα ξαφνιαστούν.

Η ιδέα που είχαν οι δημιουργοί του pc.gr ήταν «αφού δεν το χρησιμοποιείς και δεν το θέλεις να μας το παραχωρήσεις» για την έκθεση τεχνολογίας τους. Όλοι έχουμε, άλλωστε, προϊόντα τεχνολογίας στο σπίτι που δεν τα χρησιμοποιούμε και επιχειρήσεις με αποθήκες γεμάτες ανταλλακτικά. Έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να φτάσει στον κόσμο αυτή η πληροφορία και έτσι γεννήθηκε το www.pc.gr.

Στόχος των δημιουργών του είναι η διαμόρφωση δικτύου πώλησης και αγοράς ανάμεσα σε επαγγελματίες και ιδιώτες. Η δυναμική του domain δυο γραμμάτων pc.gr κατατάσσει τα προϊόντα στις πρώτες θέσεις αναζήτησης της Google χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η αναζήτηση και η εύρεση φθηνού και κατάλληλου μεταχειρισμένου ανταλλακτικού η προϊόντος πλέον με το pc.gr είναι πανεύκολη μέσα από μια μεγάλη βάση που συνεχώς αναπτύσσεται. Μην ξεχνάτε ότι κάτι που είναι άχρηστο για σας είναι χρήσιμο για κάποιον άλλον και μπορεί να αποτελεί πηγή εσόδων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons