Μετατροπή του smartphone σε 3D printer

by Nikos Kaimakamis • On 28-03-2016 • AT 12:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Olo-3D-Printer-Pack

H OLO 3D Inc. παρουσιάζει ένα νέο σύστημα που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε iOS, Android ή Windows smartphone σε 3D printer. 

To σύστημα της OLO 3D Inc. βασίζεται στη στερεολιθογραφία και το φως από ένα smartphone που έχει οθόνη μέχρι και σε διαγώνιο 5.8 ιντσών. Ένας μικρός κύβος δέχεται στη βάση του το Android, iOS ή Windows smartphone, ενώ η ειδική εφαρμογή της OLO αναλαμβάνει να στείλει τις εικόνες που προορίζονται για τρισδιάστατη εκτύπωση.

olo 3d printer 02

Το υλικό της εκτύπωσης είναι μία ειδική ρητίνη, ενώ οι χρήστες του συστήματος μπορούν να στείλουν εικόνες προς εκτύπωση σε άλλους χρήστες του OLO app, ή να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες με τη χρήση ενός ειδικού λογισμικού, όπως είναι το Autodesk 123D Catch ή άλλα. Ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το σύστημα της OLO μπορεί να εκτυπώνει διαφορετικά αντικείμενα ταυτόχρονα.

olo 3d printer

Αυτή τη στιγμή ο 3D printer της OLO είναι διαθέσιμος μέσω καμπάνιας crowdfunding στο Kickstarter σε προνομιακή τιμή 99 δολαρίων ΗΠΑ, ενώ όταν κυκλοφορήσει στο εμπόριο θα κοστίζει περίπου 450 δολάρια στην αμερικανική αγορά. Η καμπάνια για τον 3D Printer στο Kickstarter κατάφερε να αντλήσει 800.000 δολάρια μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες από την έναρξή της, επομένως θα τον δούμε να κυκλοφορεί σύντομα στο εμπόριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons