Μετατροπή Lightning Port σε βύσμα 3.5 mm

by Nikos Kaimakamis • On 01-06-2016 • AT 10:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Tama-TSH03JM

Ένας Κινέζος κατασκευαστής παρουσίασε έναν τρόπο για την μετατροπή ενός Lightning port ενός iPhone 7 σε βύσμα 3,5 χιλιοστών.

Με το καλώδιο της εταιρείας Tama Electric από την Κίνα, μπορεί κανείς να μετατρέψει ένα Lightning port σε βύσμα 3,5 χιλιοστών για να μπορεί να συνδέσει κανείς ακουστικά για να ακούει τη μουσική του σε σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο της Apple. Μαζί με το βύσμα αυτό, ένα Lightning port μπορεί να αποκτήσει και τη σύνδεση USB, η οποία περιλαμβάνεται κάτω από την τρύπα 3,5 χιλιοστών.

Tama-TSH02JC

Οι Κινέζοι βρίσκονται ένα βήμα πριν από την Apple, η οποία δεν έχει παρουσιάσει ακόμα το iPhone 7, αλλά οι περισσότερες φήμες τη θέλουν να μην συμπεριλαμβάνει ένα βύσμα headphones στο νέο της μοντέλο. Ο σκοπός της Apple είναι να κάνει το νέο iPhone σημαντικά λεπτότερο σε προφίλ και η εξάλειψη του βύσματος 3.5 χιλιοστών εκτιμάται ότι θα κάνει τη διαφορά.

Tama-TSH01JC

Η εταιρεία Tama Electric έχει παρουσιάσει τρία μοντέλα που συνδέονται με το Lightning port του επερχόμενου iPhone 7, τα TSH03JM, το οποίο είναι εκείνο που περιλαμβάνει και την θύρα USB, μαζί με το TSH02JC και το TSH01JC. Κατά μία έννοια, η παρουσίαση του gadget αυτού είναι μια επιβεβαίωση του ότι το iPhone 7 δεν θα έχει βύσμα 3,5 χιλιοστών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons