Μετακινήσεις στελεχών με νόημα στην Apple

by Nikos Kaimakamis • On 25-01-2016 • AT 12:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Apple-Store

H Apple βλέπει τον υπεύθυνο ανάπτυξης ηλεκτρικού οχήματος να αποχωρεί, ενώ παράλληλα προσλαμβάνει ένα στέλεχος για το τμήμα virtual reality.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal, λοιπόν, ο επικεφαλής του επονομαζόμενου Project Titan, το οποίο και έχει σκοπό του την δημιουργία ενός ηλεκτρικού οχήματος από την Apple, Steve Zadesky, αποχώρησε από την εταιρεία.

Ο Zadesky ήταν ο υπεύθυνος του τμήματος αυτού της Apple τα τελευταία δύο έτη, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τα τμήματα του iPod και του iPhone. Συνολικά, ο Zalesky έχει μία πορεία 16 ετών εργασίας στην Apple, ενώ η αποχώρησή του δεν φαίνεται να συνδέεται με την απόδοσή του. Το τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Zalesky παραμένει νεφελώδες, καθώς δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για το ζήτημα.

Από την άλλη μεριά και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα των Financial Times, η Apple έχει προσλάβει έναν ειδικό στο θέμα του virtual και augmented reality.

O Doug Bowman είναι το νέο στέλεχος και κύριος συγγραφέας του έργου “3D User Interfaces: New Directions and Perspectives”, ενώ πέρυσι είχε λάβει υποτροφία ύψους 100.000 δολαρίων για τη χρήση του κράνους HoloLens για την ανάλυση δεδομένων mixed reality. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι η Apple ενδιαφέρεται έντονα και για το πεδίο του virtual reality.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons