Μετάφραση παρουσιάσεων με τον Microsoft Presentation Translator

by Nikos Kaimakamis • On 11-05-2017 • AT 10:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

O Microsoft Presentation Translator είναι ένα εργαλείο που θα κάνει εύκολες τις παρουσιάσεις σε κάθε γωνιά του κόσμου. 

Ο Microsoft Presentation Translator μπορεί να δώσει σε όποιον κάνει μία παρουσίαση τη δυνατότητα της προβολής υποτίτλων ή την αλλαγή του κειμένου μίας παρουσίασης σε πραγματικό χρόνο στη γλώσσα που θέλει ο κάθε χρήστης. Οι γλώσσες που υποστηρίζονται είναι τα αραβικά, κινέζικα, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρώσικα και ισπανικά. Η Microsoft σημειώνει ότι ο Presentation Translator θα μπορεί να λειτουργεί και ως ένα εργαλείο για ένα κοινό που έχει προβλήματα ακοής, εκτός από ένα κοινό που δεν γνωρίζει τη γλώσσα σας.

O Presentation Translator είναι μέρος των προσπαθειών της ομάδας του Microsoft Garage, ενώ διατίθεται σε περιορισμένο preview σε όποιον επιθυμεί να το δοκιμάσει. Είναι προφανές ότι γίνεται χρήση μίας τεχνολογίας παρόμοιας με εκείνη που χρησιμοποιείται στην διαδικασία αυτόματης μετάφρασης του Skype. Με τη χρήση μίας εφαρμογής σε iOS, Android και Windows Phones, μπορεί να μεταφράζει τη φωνή σας, ενώ δημιουργείται και ένα link που παραπέμπει σε μία μεταφρασμένη εκδοχή της παρουσίασής σας.

Το συγκεκριμένο add in για το Powerpoint παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Microsoft Build 2017, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένεται να δούμε αρκετές νέες τεχνολογίες από την Microsoft.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons