Μεταφορά δεδομένων από iPhone σε συσκευές με Android Nougat

by Nikos Kaimakamis • On 30-08-2016 • AT 1:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Android-Nougat

To Android Nougat προσφέρει στους κατόχους iPhone τη δυνατότητα να μεταφέρουν όλα τα προσωπικά τους αρχεία με ευκολία. 

Ο σκοπός της Google είναι να διευκολύνει όσους θέλουν να κάνουν την μετάβαση από το iPhone προς το Android Nougat, μέσα από μία συγκεκριμένη επιλογή του μενού του ανανεωμένου της λειτουργικού. Το συγκεκριμένο μενού, βέβαια, δεν περιλαμβάνει μόνο τη μεταφορά αρχείων από ένα iPhone ή ένα iPad, αλλά προσφέρει και την επιλογή της μεταφοράς δεδομένων από ένα άλλο Android ή απευθείας από το Google Account.

android nougat transfer

Το μενού αυτό εμφανίζεται στην πρώτη ενεργοποίηση μίας συσκευής και μόλις ο χρήστης επιλέξει τι θέλει να κάνει, τότε το σύστημα τον καθοδηγεί στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία. Οι χρήστες συσκευών iOS θα πρέπει πρώτα να κάνουν εξαγωγή των δεδομένων τους από το iCloud σε μορφή vcard, σύμφωνα με το Lifehacker, ενώ στην περίπτωση των φωτογραφιών και της μουσικής θα πρέπει να γίνει uploading στις υπηρεσίες της Google.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέοι χρήστες του Android θα μπορούν να ξεκινήσουν με ευκολία την διαδικασία μεταφοράς των απαραίτητων στοιχείων, επαφών και δεδομένων από άλλες συσκευές στο νέο τους τηλέφωνο ή tablet.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons