Μέσα στο 2017 έρχεται η GoPro Hero 6

by Nikos Kaimakamis • On 11-02-2017 • AT 12:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Εντός του 2017 οι φίλοι της περιπέτειας θα έχουν στα χέρια τους το νέο μοντέλο GoPro Hero 6, ίσως της πιο γνωστής action camera στον κόσμο. 

Μέσα από την επίσημη επιβεβαίωση του διευθύνοντα συμβούλου της GoPro, Nicholas Woodman, αποκαλύφθηκε ότι η νέα ναυαρχίδα της οικογένειας καμερών της GoPro, η Hero 6, θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο έτος, χωρίς να διευκρινίζεται με σαφήνεια το πότε ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε να τη δούμε να γίνεται διαθέσιμη. H Hero 6 αναμένεται να προσφέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το μοντέλο Hero 5, ενώ η GoPro φαίνεται να ενδιαφέρεται έντονα για την οικονομική της πορεία.

Βελτιώσεις αναμένονται τόσο στο πεδίο της αυτονομίας της μπαταρίας, ειδικά όταν χρησιμοποιείται το GPS και το WiFi, ενώ θα συνεχίζει η προσφορά της συνδρομητικής χρήσης της υπηρεσίας GoPro Plus για το uploading των βίντεο και των φωτογραφιών που τραβά μαζί της ο κάτοχός της. Το τέταρτο τρίμηνο του έτους 2016 δεν ήταν καλό για την GoPro, η οποία εμφάνισε απώλειες 116 εκατομμυρίων δολαρίων, στοιχείο το οποίο θέλει να αλλάξει, ειδικά μετά από την επιστροφή του Karma drone στην αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσίαση της GoPro Hero 6 αναμένεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κοινού για τις κάμερες της εταιρείας, κάτι που θα φανεί και στην αντιστροφή του οικονομικού κλίματος για την εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons