Μερική διαθεσιμότητα για τα Apple AirPods – Αναμονή μέχρι τον Φεβρουάριο για τα BeatsX

by George Polyzos • On 14-12-2016 • AT 1:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-airpods-01

Η Apple τελικά διέθεσε μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods αλλά με την παραλαβή να ακολουθεί την online παραγγελία μετά από τέσσερις εβδομάδες.

Τα AirPods είχαν ανακοινωθεί μαζί με την οικογένεια συσκευών iPhone 7, τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκαλώντας αίσθηση αφενός γιατί από τις συσκευές καταργούνταν τελείως η υποδοχή για την τοποθέτηση ενσύρματων ακουστικών και αφετέρου γιατί τα ίδια τα ακουστικά ήταν ασύρματα και πλήρως αυτόνομα μεταξύ τους.

Αρχικά, τα AirPods θα ήταν διαθέσιμα από τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τότε η Apple προχώρησε στην αναβολή της εμπορικής τους διάθεσης, χωρίς να προσδιορίζει νέα ημερομηνία διάθεσης. Όπως δήλωναν τότε τα στελέχη της Apple «χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο ώστε τα AirPods να είναι έτοιμα για το καταναλωτικό κοινό» ομολογώντας ότι το προϊόν αντιμετώπιζε δυσκολίες.

Η τιμή των AirPods στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ είναι στα 159 δολάρια.

beatsx-earphones

Πέρα από την μερικώς θετική εξέλιξη για τα AirPods φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο για τα ακουστικά BeatsX. Τα επίσης ασύρματα ακουστικά, αλλά με μεταξύ τους σύνδεση γύρω από τον λαιμό του χρήστη, θα καθυστερήσουν να έλθουν στην αγορά μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το σετ ακουστικών BeatsX θα κοστίζει 150 δολάρια και αποτελούν μία εντελώς νέα σχεδίαση με τους μηχανικούς της Apple να έχουν εμπλακεί στην δημιουργία του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons