Μεγάλη ζήτηση για το Tag Heuer Connected

by Nikos Kaimakamis • On 07-12-2015 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

tag-connected

H Tag Heuer ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την παραγωγή του Connected Android Wear smartwatch της, λόγω της αυξημένης ζήτησης. 

Μπορεί το Tag Heuer Connected να είναι ένα smartwatch που προσφέρεται σε τιμή 1500 δολαρίων, αλλά αυτό δεν δείχνει να σταματά τους ενδιαφερόμενους από το να το αποκτήσουν. Έτσι, ενώ η Tag Heuer μέχρι τώρα είχε μια παραγωγή 1200 μονάδων την εβδομάδα, τώρα ανακοινώνει ότι θα προβεί σε μία αύξηση στους ρυθμούς της, προκειμένου να μπορεί να φτιάχνει 2000 μονάδες κάθε εβδομάδα. Παράλληλα, αναμένεται να σταματήσουν οι online πωλήσεις του νέου μοντέλου, προκειμένου να προωθηθούν οι πωλήσεις του σε φυσικά καταστήματα.

TAG-Heuer-Connected

Οι πωλήσεις μέσω Internet αναμένεται να ξαναρχίσουν από τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2016. Αυτό είναι το πρώτο smartwatch από μία γνωστή ωρολογοποιία, το οποίο έχει διπύρηνο επεξεργαστή Intel χρονισμένο στο 1.6 GHz, στρογγυλή οθόνη 1,5 ίντσας, σε ανάλυση 360×360 pixels, με μνήμη RAM 1 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 4 GB, Bluetooth, Wi-Fi και χωρητικότητα μπαταρίας 410 mAh.

Η μεγάλη αποδοχή που είχε το Tag Heuer Connected οδηγεί την εταιρεία όχι μόνο σε μία αύξηση της παραγωγής, αλλά και στην παρουσίαση μίας ολόκληρης γκάμας από έξυπνα ρολόγια με διαφορετικά υλικά κατασκευής, σχεδιασμό και αξεσουάρ, για να καλύπτονται όλες οι ανάγκες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons