Μεγάλη η πτώση στις πωλήσεις των Lumia smartphones το 2016

by Nikos Kaimakamis • On 01-02-2017 • AT 10:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα Lumia smartphones της Microsoft είδαν το μερίδιο της αγοράς που κατέχουν να πέφτει δραματικά κατά τη διάρκεια του 2016. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τέταρτου τριμήνου του 2016 από τον ισολογισμό της Microsoft, τα Lumia smartphones έχασαν περίπου το 81% των εσόδων από τις πωλήσεις που είχαν έναν χρόνο πριν. Ο συνολικός αριθμός των συσκευών Lumia που κατάφερε να προωθήσει στην αγορά η Microsoft ήταν κάτω από το ένα εκατομμύριο smartphones. Ένα χρόνο πριν, η Microsoft είχε καταφέρει να προωθήσει 4,5 εκατομμύρια Lumia smartphones στην αγορά.

Όλα δείχνουν ότι το καταναλωτικό ενδιαφέρον για τα Lumia smartphones έχει πέσει αισθητά, τόσο λόγω της κυριαρχίας του Android στον mobile κόσμο, όσο και λόγω του ότι οι προσφορές και η επιθετική τιμολογιακή πολιτική των μοντέλων Lumia δεν φαίνεται να είναι αρκετή για να τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών από τις Android προτάσεις ή τις δημιουργίες της Apple.

Μπορεί τα μηνύματα από την αγορά να μην είναι ευοίωνα για τα μοντέλα της οικογένειας Lumia, αλλά η Microsoft δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τα smartphones. Ετοιμάζεται, μάλιστα, να παρουσιάσει νέες προτάσεις, επενδύοντας περισσότερο στο συνδυασμό του mobile κόσμου με εκείνον των υπολογιστών, με τη βοήθεια του λειτουργικού της συστήματος, των Windows 10.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons