Μεγάλες οι προσδοκίες της Samsung για το Galaxy S6

by George Polyzos • On 05-03-2015 • AT 2:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

GALAXY S6_Black Dynamic 21

Το Galaxy S6 παρουσιάστηκε επίσημα την Κυριακή, αναμένεται να φτάσει στην αγορά εντός του Απριλίου και ήδη τα στελέχη της κορεατικής εταιρείας θέτουν στόχους για τη νέα τους ναυαρχίδα.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας DigiTimes της Ταϊβάν φιλοξενούνται δηλώσεις στελέχους της Samsung όπου εκφράζεται η πεποίθηση ότι το S6 θα καταφέρει να ξεπεράσει σε πωλήσεις το Galaxy S4 το πλέον ευπώλητο smartphone της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Galaxy S4 πούλησε 16 εκατομμύρια συσκευές κατά τους πρώτους τρεις μήνες της κυκλοφορίας του, ενώ το Galaxy S5 είχε πωλήσεις 12 εκατομμυρίων συσκευών, για την ίδια χρονική περίοδο.

Επίσης τονίζεται η πρόθεση της Samsung να προωθήσει επικοινωνιακά τόσο τις νέες ναυαρχίδες Galaxy S6 και S6 Edge όσο και τα mid-range Galaxy A και Galaxy E, από το β’ εξάμηνο του έτους.

GALAXY S6 EDGE_Black Dynamic

Είναι η πρώτη φορά, με τα Galaxy S6 και S6 Edge, που η Samsung λανσάρει δύο εκδόσεις της ναυαρχίδας της. Παραμένει ασαφές αν η εταιρεία θα υπολογίζει αθροιστικά τις πωλήσεις των δύο συσκευών ή αν θα τις χειριστεί μεμονωμένα.

Το S6 ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και ευρυγώνιο φακό F1.9 καθώς επίσης και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5 Megapixel με λειτουργία HDR σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο module ασύρματης φόρτισης που υποστηρίζει τα πρότυπα PMA και WPC. Στα προτερήματά του συγκαταλέγεται επίσης ότι η μπαταρία του φορτίζει έως και 1,5 φορά ταχύτερα σε σχέση με το Galaxy S5 και είναι σε θέση αποκτήσει αρκετή ενέργεια για τέσσερις ώρες χρήσης με μόνο δέκα λεπτά φόρτισης.

Τέλος, το Galaxy S6 θα συνδυάζεται με Samsung Pay, την υπηρεσία αυτόματων πληρωμών της κορεατικής εταιρείας, που θα είναι διαθέσιμη σε Ηνωμένες Πολιτείες και Κορέα από το β’ εξάμηνο του 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons