Μεγάλες οι ομοιότητες του Samsung Galaxy Note 9 με τον προκάτοχό του

by Nikos Kaimakamis • On 05-07-2018 • AT 9:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ένα μοντέλο όπως το Samsung Galaxy Note 9 είναι αναμενόμενο ότι θα περιβάλλεται από έντονη φημολογία μέχρι την παρουσίασή του. 

Σύμφωνα με αρκετές διαδικτυακές πηγές, το Samsung Galaxy Note 9 θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το μοντέλο που έρχεται να αντικαταστήσει, όντας βελτιωμένο στα σημεία. Όπως αναφέρει το Android Headlines, το Samsung Galaxy Note 9 θα δείχνει ότι η φιλοσοφία της κορεάτικης εταιρείας είναι να μην προκαλέσει με το σχεδιασμό των νέων της μοντέλων, ακολουθώντας καλά δοκιμασμένες συνταγές που εγγυώνται την εμπορική επιτυχία.

Η έμφαση για το Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να δοθεί στα εσωτερικά μέρη, τα οποία και θα φέρουν όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις. Στο Unpacked Event που έχει προαναγγείλει η Samsung για τις 9 Αυγούστου θα δούμε μία κοινά αποδεκτή σχεδιαστικά επιλογή, η οποία όμως θα έχει αρκετή ισχύ κάτω από το πλαίσιό της. Ένα από τα δυνατά στοιχεία του Samsung Galaxy Note 9 αναμένεται να είναι η διπλή κάμερα που θα κοσμεί το πίσω μέρος.

Το Samsung Galaxy Note 9 εκτιμάται ότι θα αποτελεί ένα ενδιάμεσο βήμα προτού να παρουσιάσει η κορεάτικη εταιρεία την επόμενη σχεδιαστική ταυτότητα των προϊόντων της, κάτι που αναμένεται να συμβεί με την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10, η οποία και υπολογίζεται ότι θα λάβει χώρα εντός του 2019.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons