Με συμμετοχή μεγάλων ονομάτων η Global Virtual Reality Association

by Nikos Kaimakamis • On 09-12-2016 • AT 11:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

vr-headset-02

Ονόματα κολοσσών της υψηλής τεχνολογίας, όπως είναι εκείνα της Google, HTC, Oculus, Samsung, Acer και Sony συνθέτουν το Global Virtual Reality Association. 

H κίνηση αυτή των μεγάλων κατασκευαστών εκτιμάται ότι θα δώσει περαιτέρω ώθηση στο πεδίο της εικονικής πραγματικότητας, το οποίο βρίσκεται σε άνοδο τελευταία. Η Global Virtual Reality Association είναι ένας διεθνής φορέας, ο οποίος έχει ως κεντρικό σκοπό του να απελευθερώσει όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες της εικονικής πραγματικότητας, μέσα από νέα προϊόντα και υπηρεσίες. H ένωση αυτή των εταιρειών θέλει να προάγει τον υγιή ανταγωνισμό για την ομαλή ανάπτυξη του VR.

gvra

Στις φιλοδοξίες του Global Virtual Reality Association είναι να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των μελών του, κοινή έρευνα, μοίρασμα γνώσεων και διαρκή επαφή της παγκόσμιας VR κοινότητας, με σκοπό την καλύτερη και πιο σταθερή ανάπτυξη του πεδίου της εικονικής πραγματικότητας. Κανείς δεν μπορεί, φυσικά, να πει με βεβαιότητα σε αυτό το στάδιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο νέο φορέα θα τηρήσουν τις παραπάνω αρχές. Από κάθε άποψη, πάντως, η πρωτοβουλία αυτή είναι ένα θετικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη του VR.

Από τη συμμαχία αυτή λάμπουν δια της απουσίας τους ηχηρά ονόματα όπως εκείνο της Steam, με την πλατφόρμα SteamVR, επομένως το όνειρο για μία ενοποιημένη πλατφόρμα VR θα μείνει ανεκπλήρωτο.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons