Η Nokia προσφέρει bonus 50% για να κρατήσει τους MeeGo developers

by Stefanos Kofopoulos • On 02-03-2011 • AT 3:23 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

Η Nokia προσφέρει bonus 50% για να κρατήσει τους MeeGo developers

Αν οι πληροφορίες του taloussanomat.fi αληθεύουν, η Nokia φαίνεται ότι προσφέρει bonus 50% στον μισθό των μηχανικών από τον Μάρτιο μέχρι το τέλος του χρόνου ώστε να παραμείνουν στην εταιρεία και να ολοκληρώσουν το νέο MeeGo κινητό / tablet. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Microsoft για την χρήση του Windows Phone ως το κύριο λειτουργικό στα νέα Nokia smartphones, πολλοί απογοητεύτηκαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ημέρα που έγινε η ανακοίνωση ένα τεράστιο πλήθος μηχανικών έφυγε από τα γραφεία της Nokia και πήγε σπίτι για να δουλέψει από εκεί. Η μετακίνηση εκείνης της ημέρας επιβεβαιώθηκε και από εκπρόσωπο τύπου της Nokia.

Αν τελικά οι πληροφορίες αληθεύουν, είναι μάλλον φυσιολογικό για τους μηχανικούς να θέλουν να αφήσουν την Nokia και το MeeGo και να ασχοληθούν με άλλα projects που έχουν μέλλον πέρα από μια συσκευή τον χρόνο. Το Android είναι μια δελεαστική λύση όπως και μια θέση στην Intel, τον παλιό σύμμαχο της Nokia στην προσπάθεια για το νέο μεγάλο λειτουργικό μετά την συνένωση του Maemo και του Moblin.

Αν το θέμα αποκτήσει διαστάσεις και όντως οι MeeGo developers φεύγουν από την Nokia, σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Αυτό που μένει τελικά είναι να δούμε και το υποτιθέμενο Nokia N9 ή Nokia N950 να πωλείται επιτέλους.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μα γιατί άραγε σηκώθηκαν κι έφυγαν.. Μυστήρια πράγματα.

 2. Και πάλι η Nokia με το +50% για ένα developer με μια μόλις συσκευή τον χρόνο είναι κάτι πολύ μικρό και είναι σαν να τον κρατάει πίσω. Αν όπως αναφέρεται και στο post η ενασχόλησή τους με το Android θα το “δυναμώσουν” ακόμη περισσότερο και η Nokia θα βρεθεί ακόμη πιο πίσω περιμένοντας το Windows Mango.

  • λες να παιζουν πασιεντζα μεχρι το Mango? :D τι θα διαβασουμε ακομη! ROFL
   Πρωτοετοιμαζουν τα windows phone 7 hardware απο τωρα φιλε μου. Αυτα δεν γινονται μεσα σε ενα μηνα

   • Εννόω για την κυκλοφορία. Όταν λέω πίσω σε σύγκριση με το ανταγωνισμό και σε κάποιο βαθμό και στις πωλήσεις της.

   • Imperial, αυτός είναι ο λόγος που φεύγουν οι μηχανικοί. Δεν τους χρειάζεται η Nokia, για αυτό άλλωστε απέλυσε πολλούς πριν από λίγο καιρό

Top

Show Buttons
Hide Buttons