Το MeeGo ωριμάζει και ετοιμάζεται για κυκλοφορία τον Οκτώβρη

by Stefanos Kofopoulos • On 19-08-2010 • AT 3:48 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Το MeeGo ωριμάζει και ετοιμάζεται για κυκλοφορία τον Οκτώβρη

Το MeeGo είναι σχεδόν έτοιμο για prime time κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες, πιθανότατα τον Οκτώβριο του 2010. Μέχρι τότε οι developers δουλεύουν μέρα νύχτα για να ετοιμάσουν τον κώδικα, υιοθετώντας ένα αρκετά ζωηρό και γρήγορο πρόγραμμα test releases για το Nokia N900. Αυτό δεν σημαίνει ότι το λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο επίσημα στο N900 αλλά προς το παρόν η πρόοδος που σημειώνεται από τα alpha releases βασίζεται στο feedback της κοινότητας των κατόχων N900. Η νέα έκδοση του MeeGo περιλαμβάνει bug fixes (προφανώς), βελτιώσεις στην ταχύτητα απόκρισης του UX (δείτε το βίντεο), widgets, Terminal application και πολλά άλλα. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν τους ψαγμένους και ανήσυχους.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η μόνη δικαιολογία που βρίσκω και δεν το απορρίπτω αμέσως είναι ότι,βρίσκετε σε alpha release !.(Ανυπομονώ beta or gamma )

  • … Gamma… releases δεν υπαρχουν. Μονο alpha, beta, rc και gold (τελικές).

   • Gold gold gold αυτή περιμένουμε! :)

 2. είμαι ο μόνος που ακόμα δεν έχει πεισθεί πως ήταν η σωστή κίνηση η νόκια να στραφεί στο meego;καταλαβαίνω το ότι υπάρχει μία συνεργασία,καταλαβαίνω ότι θα μπεί παντού(αυτοκίνητα,ψυγεία,τοστιέρες κτλ)
  εγώ απλά αναρωτιέμαι απλά δεν ήταν καλύτερο να εξελίσσαν απο το ήδη ολοκληρωμένο στάδιο το μαέμο,έπρεπε δηλαδή να πιάσουν κάτι τελείως απο την αρχή;
  Μακάρι να δώ κάτι που θα με κάνει να τρίβω τα μάτια μου αλλά ακόμα δεν έχω πεισθεί;
  φαντάσου σκέφτομαι εγώ να συνεχίζαν το μαέμο απο το στάδιο που ήταν πόσο χρόνο θα κερδίζαν και πού θα το φτάναν(και πάλι δεν βρίσκω σε ποιά σημεία θα υστερούσε-ή που δεν θα έμπαινε)

 3. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το τελικό interface στα κινητά τουλάχιστον θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που βλέπω τώρα.Ούτε όμορφο είναι ,ούτε πρακτικό,ούτε κάτι το τόσο διαφορετικό από το maemo.

 4. egw protimo anti gia to ikonidio sms ,to conversations dini ali diastasi

Top

Show Buttons
Hide Buttons