Με YouTube στην παραλία πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

by George Polyzos • On 25-06-2016 • AT 12:46 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

kx_WIND_data

Με βουτιές και GB πέρασαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Έλληνες καθώς τις συγκεκριμένες μέρες αυξήθηκε κατακόρυφα η χρήση του δικτύου 4G της Wind στην περιφέρεια.

Πιο αναλυτικά, πρωταθλήτριες στην χρήση δεδομένων ήταν οι Κυκλάδες καθώς κάτοικοι και επισκέπτες μέσα σε τρεις μέρες διακίνησαν περισσότερα από 3,5 TΒ μέσω του δικτύου υψηλών ταχυτήτων 4G της Wind.

Τα Δωδεκάνησα ήταν εξίσου δραστήρια καθώς το δίκτυο 4G της εταιρείας εξυπηρέτησε πάνω από 3 ΤΒ αλλά η Ρόδος ήταν το νησί του Αιγαίου που έκοψε το νήμα στη χρήση του Mobile Internet, αφήνοντας πίσω της τη Μύκονο στην κίνηση δεδομένων μέσω 4G.

Και στα δύο νησιά όμως, τη μερίδα του λέοντος στη χρήση data (30%) πήρε το YouTube καθώς οι συνδρομητές Wind φαίνεται ότι ακόμη και στην παραλία έβλεπαν βίντεο στο κινητό τους.

Σε απόσταση αναπνοής από το YouTube ήταν η χρήση του Facebook μέσω κινητού, επιβεβαιώνοντας ότι αυτά τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οι «βασιλιάδες» των social media στην Ελλάδα. Πάντως η εξόρμηση στις παραλίες και στις ομορφιές των νησιών απαθανατίστηκε και στο Instagram που ήρθε στην 3η θέση ενώ λιγότερη κίνηση είχαν το Snapchat και το Twitter.

Στον πυρετό των data κινήθηκε και η Βόρεια Ελλάδα καθώς η Χαλκιδική έφτασε πολύ κοντά στα 3 ΤΒ και συμπληρώνει την τριάδα των περιοχών που παρατηρήθηκε η πιο έντονη χρήση δεδομένων μέσω του δικτύου 4G της Wind.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons