Με χωρητικότητα 3250 mAh η μπαταρία του Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 01-02-2017 • AT 3:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί η μπαταρία να ήταν η βασική αιτία του προβλήματος του Samsung Galaxy Note 7, αλλά οι Κορεάτες δίνουν εκεί την έμφαση για το Galaxy S8.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στο Διαδίκτυο, το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία χωρητικότητας 3250 mAh, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες που μιλούν για μπαταρία 3750 mAh στην επερχόμενη Android ναυαρχίδα της Samsung.

H μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία εκτιμάται ότι θα βρει τη θέση της στο Samsung Galaxy S8 Plus, σύμφωνα με το Phone Arena. To βασικό μοντέλο θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.8 ιντσών, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα έχει οθόνη διαγωνίου 6.2 ιντσών, οπότε είναι λογικό να έχει και τη μεγαλύτερη μπαταρία.

Είναι προφανές ότι η Samsung δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της μπαταρίας του νέου μοντέλου της, τόσο γιατί θέλει να αλλάξει την αρνητική εικόνα που σχημάτισε το καταναλωτικό κοινό, μετά από τα περιστατικά ανάφλεξης των μπαταριών των Samsung Galaxy Note 7, επιλέγοντας να κρατήσει σε συντηρητικά επίπεδα τις χωρητικότητες, μιας και δεν θέλει να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το S8 όσο και το S8 Plus θα έχουν αυξημένη χωρητικότητα στη μπαταρία τους σε σχέση με το Galaxy S7 και το S7 Edge που είχαν μπαταρίες χωρητικότητας 3000 και 3600 mAh αντίστοιχα.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons