Με το Playr κλείνετε γήπεδα 5×5

by Nikos Kaimakamis • On 22-04-2016 • AT 9:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

playr

Οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μπορούν να οργανώνουν με τη βοήθεια του Playr app τις συναντήσεις τους σε γήπεδα 5×5.

To Playr είναι μια εφαρμογή Ελλήνων δημιουργών, που απευθύνεται στους κατόχους συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, και τους προσφέρει τη δυνατότητα να κλείνουν γήπεδο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα.

Το Playr προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχει κανείς τη διαθεσιμότητα των γηπέδων (ημέρα και ώρα), να βλέπει τους χώρους και τις παροχές, να αξιολογεί τις εγκαταστάσεις, να βλέπει την τιμή ενοικίασης και να πραγματοποιεί άμεσα κράτηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το smartphone.

Αφού ολοκληρωθεί η κράτηση με τη βοήθεια του Playr app μπορεί o χρήστης να ειδοποιήσει απευθείας τους φίλους του μέσω Facebook, Viber και Whatsapp. Στόχος των δημιουργών είναι σταδιακά να στηθεί μια κοινότητα αθλητών που εκτός από το κλείσιμο γηπέδων θα μπορεί να οργανώσει με μεγαλύτερη ευκολία μικρά πρωταθλήματα και γενικότερα να βρίσκουν συμπαίκτες και αντιπάλους για να αθληθούν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο get.playrapp.com. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή που έρχεται να οργανώσει μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες πολλών φίλων του ποδοσφαίρου και της άθλησης και όχι μόνο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons