Με ρετρό διάθεση η Olympus Stylus SH-2

by Nikos Kaimakamis • On 11-03-2015 • AT 1:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

olympus-stylus-sh2

H Olympus Stylus SH-2 είναι μια compact camera με ρετρό σχεδίαση σταθεροποίηση 5 αξόνων και διαμόρφωση νυχτερινών λήψεων.

Η Olympus Stylus SH-2 έρχεται να αντικαταστήσει το μοντέλο SH-1, ενώ διακρίνεται για το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων που διαθέτει, ενώ είναι επίσης εξοπλισμένη με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi και ικανότητα λήψης εικόνων RAW, όπως κάνουν οι επαγγελματικές DSLR μηχανές. Ο αισθητήρας της είναι 16 Megapixel, ενώ ο φακός της έχει οπτικό zoom 24x.

Η νέα SH-2 της Olympus μπορεί να τραβά βίντεο ποιότητας Full HD, σε ταχύτητα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, επομένως μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει και ως βιντεοκάμερα. Ένα από τα highlights του νέου μοντέλου είναι η διαμόρφωση νυχτερινών λήψεων, η οποία επιτρέπει την φωτογράφιση ακόμα και κτιρίων που δεν είναι καθόλου φωτισμένα, στο βαθύ σκοτάδι.

Είναι ακόμα εφικτό να γίνει η λήψη πορτρέτου τη νύχτα, ενώ με το Night Scene το κλείστρο μένει ακόμα περισσότερο ανοιχτό για να μπορεί να αφήσει μεγαλύτερη ποσότητα φωτός να περάσει και να μπορέσετε έτσι να φωτογραφίσετε πυροτεχνήματα ή ουράνια σώματα τη νύχτα.

Οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή στην οποία θα διατεθεί η Olympus Stylus SH-2 κάνουν λόγο για ενδεικτική τιμή στα 400 δολάρια στις ΗΠΑ, επομένως αυτή θα είναι περίπου και η τιμή σε ευρώ όταν κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο η κάμερα και στην Ευρώπη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons