Με ποιο τρόπο χρησιμοποιεί το Facebook ο Mark Zuckerberg;

by Nikos Kaimakamis • On 30-01-2018 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Θα περίμενε κανείς ο Mark Zuckerberg να είναι ο πιο παθιασμένος χρήστης των social media και κυρίως του Facebook, αλλά η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. 

Σύμφωνα με ένα ενδιαφέρον άρθρο που έκανε την εμφάνισή του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Guardian, o δημιουργός και CEO του πλέον δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου του πλανήτη δεν χρησιμοποιεί το Facebook με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι περισσότεροι χρήστες του.

Έτσι, για λογαριασμό του Mark Zuckerberg εργάζονται 12 διαφορετικοί moderators, οι οποίοι διαγράφουν σε καθημερινή βάση όλα τα σχόλια και το spam που δέχεται το προφίλ του 33χρονου εκατομμυριούχου. Επαγγελματίες φωτογράφοι αναλαμβάνουν το έργο της επεξεργασίας των φωτογραφιών του προφίλ του, ενώ ένας σεβαστός αριθμός υπαλλήλων φροντίζει για τα κείμενα στα posts που ανεβάζει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το δημοσίευμα του Guardian, κανένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του Facebook δεν ασχολείται μόνο του με το προφίλ του στο Facebook, καθώς υπάρχει πίσω από το κάθε προφίλ, η ανάλογη ομάδα υπαλλήλων που φροντίζουν για ό,τι ανεβαίνει εκεί.

Παρόμοια λογική φαίνεται να υπάρχει και στο Twitter, αφού από τα 9 ηγετικά στελέχη της εταιρείας, μόλις τα τέσσερα από αυτά εμφανίζονται να στέλνουν παραπάνω από ένα tweet την ημέρα, παρόλο που θα περίμενε κανείς να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons