Με οθόνες AMOLED αναμένονται τα μελλοντικά iPhone 8

by Nikos Kaimakamis • On 30-08-2016 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone7-concept

Το iPhone 7 έρχεται σύντομα στο προσκήνιο, αλλά ήδη γίνεται λόγος για το iPhone 8 το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές. 

Τόσο το iPhone 8 όσο και το iPhone 8 Plus αναμένεται να είναι τα πρώτα smartphones της Apple με οθόνη τεχνολογίας AMOLED. To απλό μοντέλο θα έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, ενώ το μοντέλο Plus θα είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη 5.5 ιντσών. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πει κανείς με βεβαιότητα το ποια θα είναι τα αναλυτικά τεχνικά στοιχεία του iPhone 8, καθώς επίκειται η παρουσίαση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus που θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Μέσα στο 2017, η Apple αναμένεται να λανσάρει και το iPhone 7 SE, με οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών. Όλες οι συσκευές που θα παρουσιάσει η Apple μέσα στο 2017 αναμένεται να έχουν, σύμφωνα με το Phone Radar, στη θέση του επεξεργαστή τον Apple A11, ο οποίος θα είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 10 nm. Τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν τον επόμενο μήνα, δηλαδή τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus εκτιμάται ότι θα είναι εφοδιασμένα με τον επεξεργαστή Apple A10.

Υπάρχουν φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει μαζί με τα δύο μοντέλα και το μικρότερου μεγέθους iPhone 6 SE, μέσα στον Σεπτέμβριο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons