Με νέα χαρακτηριστικά έρχεται το νέο HP Spectre x360

by Nikos Kaimakamis • On 11-10-2017 • AT 10:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

To HP Spectre x360 εφοδιάζεται με τους επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς, μαζί με νέα στοιχεία για την προστασία σας σε δημόσια μέρη. 

Η οικογένεια HP Spectre x360 αποτελείται από premium laptops, τα οποία διακρίνονται για το σχεδιασμό τους και το λεπτό τους προφίλ. Τώρα πλέον αποκτούν μια σειρά από ενδιαφέροντα νέα στοιχεία στον τεχνολογικό τους εξοπλισμό, όπως είναι η οθόνη ανάλυσης 4Κ, αλλά και η λειτουργία που θολώνει αυτόματα την οθόνη όταν δεν θέλετε να δει κανείς τις ευαίσθητες πληροφορίες που προβάλλονται σε αυτή σε έναν δημόσιο χώρο. Αυτό μπορεί να γίνει απλώς και μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Τα πλαίσια των υπολογιστών της οικογένειας HP Spectre x360 είναι ακόμα πιο λεπτά και ελαφριά, τραβώντας πάνω τους τα βλέμματα. Το μοντέλο με την οθόνη διαγωνίου 13.3 ιντσών εξοπλίζεται πλέον με επεξεργαστές Intel Core i5 και i7, 8ης Γενιάς, ενώ βελτιωμένη είναι και η αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία τους.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CNET,  στην έκδοση με την οθόνη ανάλυσης 4Κ και τον επεξεργαστή Core i7 σε μικτή χρήση η αυτονομία αγγίζει τις 10 ώρες, ενώ στην έκδοση με επεξεργαστή Core i5 και οθόνη ανάλυσης full HD-resolution η μικτή χρήση φτάνει τις 16 ώρες και 45 λεπτά.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons