Με νέα Moto Mods το καινούριο Motorola Moto Z2 Play

by Nikos Kaimakamis • On 02-06-2017 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Motorola παρουσιάζει το Moto Z2 Play, το οποίο θα μπορεί να συνδυάσει κανείς με μία ανανεωμένη γκάμα Moto Mods. 

Το Motorola Moto Z2 Play είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, με οθόνη Full HD σε διαγώνιο 5.5 ιντσών και μνήμη RAM 3 ή 4 GB, ανάλογα με τη χώρα στην οποία θα κυκλοφορεί. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32 ή 64 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και τα 2 TB, ενώ η πίσω κάμερα θα είναι στα 12 Megapixel, με τη selfie camera να είναι στα 5 Megapixel.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι τα 3000 mAh, το λειτουργικό σύστημα είναι Android 7.1.1 Nougat και οι διαστάσεις της συσκευής είναι 156.2 x 76.2 x 5.99 χιλιοστά.

Το πίσω μέρος του Motorola Moto Z2 Play είναι εκείνο που κεντρίζει το ενδιαφέρον, αφού υπάρχει η ειδική συνδεσμολογία που επιτρέπει την αφαίρεση του καλύματος για την προσαρμογή της νέας γενιάς των Moto Mods, τα οποία αρχικά θα περιλαμβάνουν μία έξτρα μπαταρία, ένα Moto GamePad για καλύτερο χειρισμό παιχνιδιών και ένα ηχείο JBL SoundBoost.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης του Motorola Moto Z2 Play στις ΗΠΑ, από τον Ιούλιο που θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην αγορά θα είναι τα 499 δολάρια. Τα Moto Mods εκτιμάται ότι θα κοστίζουν περίπου 80 δολάρια το καθένα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons