Με μπροστινή κάμερα 13 Megapixel το Nokia 8

by Nikos Kaimakamis • On 09-08-2017 • AT 11:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Στις 16 Αυγούστου έρχεται το Nokia 8, το οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με ισχυρή κάμερα 13 Megapixel στο μπροστινό μέρος. 

Στο πίσω μέρος του Nokia 8 θα υπάρχει μία ακόμα διπλή κάμερα στα 13 Megapixel, με όλες τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για οπτική τεχνολογία με την υπογραφή της Carl Zeiss στις κάμερες του νέου μοντέλου. Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Nokia 8, εκτιμάται ότι η οθόνη του θα είναι στις 5.3 ίντσες, με ανάλυση 1440×2560 pixels. Ο επεξεργαστής του Nokia 8 θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 835, με μνήμη RAM στα 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena, το λειτουργικό σύστημα του Nokia 8 δεν θα είναι το Android O, παρόλο που έχουν διαρρεύσει εικόνες που πιστοποιούν ότι η HMD δοκιμάζει το εν λόγω λειτουργικό σύστημα στη συσκευή που πρόκειται να παρουσιάσει σύντομα. Από την άλλη μεριά, έχει ήδη διαρρεύσει ότι η ενδεικτική τιμή πώλησης του Nokia 8 στην Ευρώπη θα είναι τα 520 ευρώ, τιμή που σε κάθε περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί δελεαστική, δεδομένων του τεχνολογικού εξοπλισμού που φέρεται να έχει το Nokia 8.

Όλα, βέβαια, βρίσκονται στη σφαίρα της φημολογίας ακόμα, επομένως μένει να δούμε τι θα ισχύει και τι όχι μετά την επίσημη παρουσίαση του Nokia 8.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons