Με μνήμη RAM 6 GB το Galaxy Note 6

by Nikos Kaimakamis • On 23-05-2016 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung_galaxy_note_5

To Samsung Galaxy Note 6 είναι ένα Phablet που προκαλεί έντονη φημολογία και αρκετά έχουν γίνει γνωστά για αυτό από τώρα. 

H Samsung φέρεται διατεθειμένη να διατηρήσει τις βασικές αρχές του σχεδιασμού και των άλλων μοντέλων της οικογένειας Note στο Galaxy Note 6, παρόλο που υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει δοκιμάσει και άλλα σχέδια, όπως εκείνα που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα Edge, με την κυρτή οθόνη, αλλά οι ενδείξεις είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο design.

Ένα στοιχείο που θα είναι διαφορετικό στο Galaxy Note 6, είναι το θέμα της χωρητικότητας της μπαταρίας, η οποία θα είναι πλέον στα 4000 mAh. H οθόνη του αναμένεται να υποστηρίζει ανάλυση 4Κ, ενώ θα υπάρχει και θύρα για την υποδοχή καρτών microSD. Η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 6 GB, ενώ στη θέση του επεξεργαστή αναμένεται να υπάρχει Qualcomm Snapdragon ή Samsung Exynos.

Σύμφωνα με το Slashgear, η μνήμη RAM του Samsung Galaxy Note 6 θα είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική 10 nm, στο πρότυπο LPDDR4. To Galaxy Note 6 αναμένεται να το δούμε στο πλαίσιο της IFA 2016, αλλά δεν θα μας εξέπληττε εάν βλέπαμε τη Samsung να επισπεύδει την επίσημη παρουσίασή του. Το σίγουρο είναι ότι η φημολογία για το νέο μοντέλο θα είναι έντονη μέχρι τα αποκαλυπτήρια του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons