Με κυρτή οθόνη αναμένεται το επόμενο Galaxy A5 της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 19-12-2016 • AT 11:12 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να προσπαθεί να φέρει την τεχνολογία της κυρτής οθόνης στις πιο προσιτές προτάσεις smartphones. 

Από το 2017 και έπειτα, αρχής γενομένης από το επερχόμενο Galaxy A5, η Samsung εκτιμάται ότι θα φέρει σε πιο προσιτά μοντέλα στοιχεία σχεδιασμού που συναντά κανείς σε πιο ακριβές της προτάσεις. Σύμφωνα με το CNET σε αυτή τη χρονική στιγμή, η Samsung είναι η μόνη εταιρεία που ακολουθεί πιστά τις σχεδιαστικές γραμμές της κυρτής οθόνης στα πλαϊνά, κάτι που αναμένεται να εντείνει στο μέλλον, ως μέρος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Samsung.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy A5, οι φήμες θέλουν την οθόνη του να έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών σε ανάλυση Full HD, μνήμη RAM 3 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, κάμερες 16 Megapixel εμπρός και πίσω, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, σώμα από αλουμίνιο και αδιάβροχο σχεδιασμό.

Από πολλούς θεωρείται σημαντική η κίνηση της Samsung να φέρει και στην mid range κατηγορία στην οποία ανήκει το Galaxy A5, στοιχεία που συναντά κανείς στα πολύ πιο ακριβά Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge. Σύμφωνα με τo CNET, πάντως, έχουν κυκλοφορήσει και φήμες που θέλουν την κορεάτικη εταιρεία να ακολουθεί παρόμοιες σχεδιαστικές επιλογές και στο Galaxy A7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons