Με κάθε LG G4, δώρο ένα έξτρα δερμάτινο καπάκι με τα αρχικά του ιδιοκτήτη

by George Polyzos • On 22-07-2015 • AT 11:06 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg-g4-3

Για μερικές ημέρες ακόμα, οι κάτοχοι του νέου LG G4 μπορούν να κάνουν το smartphone τους ακόμα πιο προσωπικό με ένα υπέροχο δώρο από την LG.

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά της LG Electronics για τους κατόχους του νέου smartphone LG G4 για το φετινό καλοκαίρι ισχύει για 10 ημέρες ακόμα, έως και τις 31 Ιουλίου. Η LG κάνει ένα δώρο στους κατόχους του νέου premium smartphone, προκειμένου να βάλουν στο αγαπημένο τους κινητό την προσωπική τους σφραγίδα: ένα ακόμα δερμάτινο καπάκι στο χρώμα της επιλογής τους, με χαραγμένα τα αρχικά τους σε ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες, προσωποποιώντας την LG G4 συσκευή.

Οι κάτοχοι του LG G4 δεν έχουν παρά να καλέσουν το Κέντρο Εξυπηρέτησης LG στο 801 11 200900 ή 2104800564 από Ελλάδα ή στο 8000 0810 από Κύπρο, και να δώσουν αρχικά τα στοιχεία τους και τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής τους. Στη συνέχεια, μπορούν να επιλέξουν το χρώμα της θήκης που προτιμούν- Black, Brown, Burgandy Red, Beige, Fiery Red, Blue, Orange, Yellow και Pink- και να δηλώσουν –εφόσον επιθυμούν- τα αρχικά που θέλουν να χαραχτούν πάνω στη θήκη. Το δώρο θα αποσταλεί με courier από την LG στο χώρο που θα υποδείξει ο καθένας.

LG G4 Leather case promo_July 2015

Η προσφορά ισχύει για 10 ημέρες ακόμα, για αγορές που έχουν γίνει ήδη ή θα γίνουν μέχρι τις 31 Ιουλίου από τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, Κωτσόβολος, Media Markt, OTE, Public, Πλαίσιο, Vodafone, Wind και Ηλεκτρονική Αθηνών, καθώς και για αγορές από τα επίσημα δίκτυα διανομής της LG Hellas στην Κύπρο.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons