Με κάρτες eSIM τα νέα iPhone X και ΧS Max – Πώς λειτουργεί

by Nikos Kaimakamis • On 24-09-2018 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το γεγονός ότι το νέο iPhone X και XS Max είναι εφοδιασμένα με κάρτες eSIM σημαίνει ότι μπορούν να παίρνουν δύο αριθμούς σε περιορισμένες αγορές. 

Σε αυτή τη φάση η λειτουργία των καρτών eSIM δεν υποστηρίζεται σε περισσότερες από 10 χώρες στον κόσμο, επομένως δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσει κανείς το iPhone X και XS Max με δύο διαφορετικούς αριθμούς σύνδεσης. Μάλιστα, την κάρτα eSIM, η οποία και είναι εκείνη η θύρα η οποία θα μπορεί να δεχτεί τον δεύτερο αριθμό σύνδεσης αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές την υποστηρίζουν συνολικά 14 πάροχοι σε όλο τον κόσμο, επομένως γίνεται λόγος για μία περιορισμένου εύρους δυνατότητα.

Το iPhone XS Max που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ ή το Μακάο θα έχει μία διαφορετική διαμόρφωση με δύο κάρτες SIM, οι οποίες θα τοποθετούνται η μία πάνω στην άλλη σε μία κοινή θύρα. Σε όλες τις δίκαρτες διαμορφώσεις του, το iPhone XS και XS Max επιτρέπει την παράλληλη χρήση των δύο τηλεφωνικών γραμμών, ενώ ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει εάν θέλει η μια κάρτα να λειτουργεί ως η βασική τηλεφωνική σύνδεση και η άλλη κάρτα να χρησιμοποιείται για τα δεδομένα.

Μάλιστα, ο κάτοχος του iPhone θα μπορεί να ρυθμίζει ακόμα και το ποιες επαφές θα δέχονται κλήσεις από τη μία ή την άλλη τηλεφωνική γραμμή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons