Με κάρτα nano SIM το Samsung Gear S2;

by Nikos Kaimakamis • On 25-08-2015 • AT 12:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung gear s2 teaser

Το επερχόμενο smartwatch της Samsung, το Gear S2, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στην IFA, αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με κάρτα nano SIM. 

Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Gear S2 θα μπορεί να δέχεται και να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με το mobile Internet, αν και δεν διευκρινίζεται από την σχετική φημολογία το εάν θα συνδέεται με ταχύτητες 4G ή μικρότερες. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορεί να λειτουργεί ως ένα αυτόνομο smartphone.

Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό ότι το Samsung Gear S2 θα κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Σεπτεμβρίου στην IFA 2015 στο Βερολίνο. Το νέο smartwatch θα έχει μεταλλική κάσα, στρογγυλού σχήματος. Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης με ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, το Samsung Gear S2 θα έχει και πομποδέκτη Wi-Fi για την ασύρματη επικοινωνία με άλλες συσκευές και hotspots.

Αυτό δεν είναι το πρώτο smartwatch της Samsung με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το Gear S είχε αυτή τη δυνατότητα. Η διαφορά με το νέο smartwatch είναι ότι θα μοιάζει περισσότερο με ρολόι παρά με ένα gadget. H στεφάνη της κάσας του θα μπορεί να περιστραφεί για τον χειρισμό του μενού του Tizen OS με το οποίο θα είναι εξοπλισμένο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons