Με κάμερα 20 Megapixel από τη Sony το επερχόμενο LG G5

by Nikos Kaimakamis • On 24-09-2015 • AT 11:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg-g4-note

To LG G5 εκτιμάται ότι θα έχει ακόμα καλύτερη κάμερα από τον προκάτοχό του, το LG G4, καθώς θα χρησιμοποιεί έναν από τους μεγαλύτερους αισθητήρες σε smartphone. 

Αναλυτικότερα, το LG G5 εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα της Sony, στα 20 Megapixel, με διαγώνιο μισής ίντσας περίπου, ο οποίος εκτιμάται ότι θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην αγορά. Ένα άλλο στοιχείο που έχει προκύψει από τις τελευταίες φήμες είναι ότι θα υπάρχει στο εσωτερικό του επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 820.

Εδώ θα ήταν καλό να τονιστεί το ότι η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου και η ποιότητα των φωτογραφιών που τραβά είναι άμεσα συνυφασμένη με το μέγεθος του αισθητήρα και όχι μόνο με τον αριθμό των Megapixel. Αυτό σημαίνει ότι το LG G5 θα τα πηγαίνει πολύ καλά στον τομέα του imaging, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν όλες οι φήμες αναφορικά με την κάμερά του.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι το System on Chip της Qualcomm είναι ένα από τα ισχυρότερα που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, επομένως κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος και στο κομμάτι της ισχύος.

Τέλος, σύμφωνα με G for Games, το LG G5 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο πρώτο μισό του 2016.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons