Εφοδιασμένο με Halo Keyboard το νέο Lenovo Yoga A12

by Nikos Kaimakamis • On 08-02-2017 • AT 11:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Lenovo Yoga A12 θα είναι εφοδιασμένο με Halo Keyboard, όπως και το Yoga Book, αλλά και οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών. 

Το Lenovo Yoga A12 είναι μία υβριδική συσκευή, που θα συνδυάζει το tablet με ένα μικρό laptop. H οθόνη του έχει διαγώνιο 12.2 ιντσών με ανάλυση 1280×800 pixels και ειδικό σύστημα στήριξης που θα επιτρέπει στην οθόνη να περιστραφεί κατά 360 μοίρες, προκειμένου να μετατραπεί το Lenovo Yoga A12 σε ένα tablet.

To Halo Keyboard δεν θα έχει φυσικά πλήκτρα, αλλά μια οθόνη αφής, πάνω στην οποία θα εμφανίζονται τα πλήκτρα. Η διαφορά με το Yoga Book είναι ότι εδώ δεν θα μπορεί κανείς να γράψει ή να ζωγραφίσει με ένα ειδικό stylus.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Lenovo Yoga A12 θα έχει επεξεργαστή Intel Atom x5, με μνήμη RAM 2 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB. Το βάρος του Lenovo Yoga A12 είναι κάτω από το ένα κιλό, καθώς το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ένα κράμα μαγνησίου – αλουμινίου.

Το λειτουργικό σύστημα του Lenovo Yoga A12 θα είναι το Android Marshmallow, ενώ θα προσφέρεται σε χαμηλή τιμή στις ΗΠΑ, η οποία δεν θα ξεπερνά τα 299 δολάρια. Η έναρξη της εμπορικής του πορείας προγραμματίζεται για τις 8 Φεβρουαρίου.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons