Με GPS θα είναι εξοπλισμένο το Apple Watch 2

by Nikos Kaimakamis • On 08-08-2016 • AT 11:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple Watch

Διαρροές και άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας αποκαλύπτουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Apple Watch 2. 

To ανανεωμένο smartwatch της Apple, το επονομαζόμενο ως Apple Watch 2, αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με πομποδέκτη GPS, για το γεωγραφικό εντοπισμό του και τις ανάγκες πλοήγησης, ενώ παράλληλα θα έχει βελτιωμένη αντοχή στο νερό. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει με επιτυχία και στο παρελθόν φήμες για επερχόμενα προϊόντα της Apple.

Μάλιστα, η πηγή αυτή αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει δύο smartwatches στο δεύτερο μισό του έτους. Το ένα θα είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του Apple Watch που ήδη κυκλοφορεί, ενώ το Apple Watch 2 αναμένεται να δίνει έμφαση στο GPS. Εκτός από το GPS, στο Apple Watch 2 θα υπάρχει βαρόμετρο, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα το κάνει ένα πιο ικανό fitness gadget σε σχέση με το Apple Watch που κυκλοφορεί. To design του αναμένεται να είναι το ίδιο.

Οι πληροφορίες θέλουν ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού να ανοίγει στο πεδίο των fitness gadgets, με ισχυρή παρουσία στον τομέα αυτό από τη Samsung και άλλους μεγάλους κατασκευαστές. Είναι προφανές ότι η Apple θέλει να αφήσει το στίγμα της σε αυτή την κατηγορία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons