Με επεξεργαστή A9 τα νέα iPhone 5se και iPad Air 3 της Apple

by George Polyzos • On 19-02-2016 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone 6s

Όπως έχει διαρρεύσει από πολλαπλές πηγές η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει δύο νέες συσκευές εντός Μαρτίου, με τις νέες πληροφορίες να θεωρούν δεδομένο ότι οι νέες συσκευές θα εξοπλιστούν με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη έρχεται από δημοσίευμα του Bloomberg, όπου σε ένα άρθρο για την ομάδα σχεδιασμού επεξεργαστών της Apple γίνεται λόγος σχετικά με τις νέες συσκευές της εταιρείας, τα iPhone 5se και iPad Air 3, και τον εξοπλισμό τους.

«Τον Μάρτιο, η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει ένα αναβαθμισμένο iPad καθώς και ένα iPhone με μικρότερη οθόνη, τα οποία θα ενσωματώνουν τους τελευταίους επεξεργαστές A9x και A9, αντίστοιχα» αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg, στηριζόμενο σε δηλώσεις στελέχους της εταιρείας που γνωρίζει τους σχετικούς σχεδιασμούς.

apple a9 chip

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Bloomberg δεν αναφέρεται στις δύο συσκευές ονομαστικά, ενώ δεν δίνει και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές. Σε κάθε περίπτωση το τελευταίο αυτό δημοσίευμα επιβεβαιώνει τις πρόσφατες αναφορές που θέλουν το νέο 4ιντσο iPhone να εξοπλίζεται με ό,τι καλύτερο διαθέτει η εταιρεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συσκευή που πιστεύεται ότι θα ονομαστεί iPhone 5se θα διαθέτει ακόμη την τεχνολογία NFC για να υποστηρίζει την υπηρεσία Apple Pay, θα διαθέτει τη λειτουργία Live Photos αλλά αναμένεται να απουσιάζει από την οθόνη του το 3D Touch.

Σε ότι αφορά το νέο iPad, που πιστεύεται ότι θα είναι το iPad Air 3, θα διαθέτει τον επεξεργαστή A9X, τον οποίο σήμερα συναντάμε μόνο στο iPad Pro. Παράλληλα με τον νέο επεξεργαστή η νέα ταμπλέτα της αμερικανικής εταιρείας αναμένεται να υποστηρίζει το Apple Pencil και το Smart Connector για την υποστήριξη ασύρματων πληκτρολογίων και άλλων περιφερειακών.

Οι νέες συσκευές αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στις 15 Μαρτίου και οι πωλήσεις τους να ξεκινήσουν από τις 18 Μαρτίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons