Με επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς το Ultrabook της Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 02-05-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Honor MagicBook είναι το πρώτο ultrabook της Huawei, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς και οθόνη 14 ιντσών. 

Το συνολικό πάχος του όμορφα σχεδιασμένου ultrabook της οικογένειας Huawei Honor είναι 15.8 χιλιοστά, με το βάρος του να παραμένει στα 1.47 κιλά, ενώ το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, θυμίζοντας ένα MacBook.

Η οθόνη του έχει ανάλυση Full HD, διαγώνιο 14 ιντσών, ενώ οι επεξεργαστές με τους οποίους μπορεί να το παραγγείλει κανείς είναι ένας Intel Core i5-8250u ή ένας Intel Core i7-8550u. Και στις δύο περιπτώσεις, η μνήμη RAM είναι 8 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του είναι τεχνολογίας SSD και φτάνει τα 256 GB.

Τα γραφικά τα αναλαμβάνει μία NVIDIA MX150 με μνήμη 2 GB GDRR5. Στην πρώτη διαμόρφωση με τον επεξεργαστή Intel Core i5, η τιμή που ανακοινώθηκε στην Κίνα θα είναι περίπου 750 ευρώ, ενώ η πιο πλήρης έκδοση με τον ισχυρότερο επεξεργαστή Intel Core i7 θα έχει τιμή γύρω στα 850 ευρώ.

Η μπαταρία του Honor MagicBook εκτιμάται ότι προσφέρει επαρκή αυτονομία για συνεχόμενη λειτουργία 12 ωρών. Σε πρώτη φάση δεν έχει γίνει γνωστό εάν το Huawei Honor MagicBook θα κυκλοφορήσει και εκτός των σινικών τειχών, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο στο κοντινό μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons