Με e-paper το νέο smartwatch της Sony

by Nikos Kaimakamis • On 27-11-2014 • AT 1:44 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

sony eink smartwatch

H Sony αποφάσισε να δώσει μία άλλη οπτική στο κομμάτι του smartwatch με αναφορές να μιλούν για την ενασχόλησή της με ένα μοντέλο που είναι φτιαγμένο από e-paper.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Engadget το νέο μοντέλο θα είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από ένα πατενταρισμένο υλικό που θα υποστηρίζει τεχνολογία ηλεκτρονικής μελάνης προκειμένου να είναι εφικτό να γίνει η προβολή διαφόρων ενδείξεων τόσο στο καντράν όσο και στο λουράκι.

Το Bloomberg υποστηρίζει από την πλευρά του ότι το νέο smartwatch θα δίνει έμφαση στο στυλ και όχι τόσο στην υψηλή τεχνολογία, ένα στοιχείο που φαίνεται ότι αποτελεί στόχο των κατασκευαστών συσκευών smartwatch. Το νέο smartwatch που φέρεται έτοιμη να λανσάρει η Sony θα ανήκει σε μία νέα ομάδα προϊόντων που θέλει να παρουσιάσει και εκτιμάται ότι θα ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες.

Η Sony δεν έχει δώσει επισήμως, καμία πληροφορία για το τι ετοιμάζει, ενώ παραμένει ασαφές το ποια ακριβώς θα είναι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του νέου smartwatch, αλλά θα έχει σημασία να δούμε το πώς μπορεί να μετατραπεί όχι μόνο το καντράν ενός ρολογιού, αλλά και το λουράκι του σε μία διαδραστική οθόνη όπου θα προβάλλονται ποικίλες ενδείξεις και ειδοποιήσεις από το smartphone μας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons