Με διπλή οθόνη σύμφωνα με φήμες το concept LG V30

by Nikos Kaimakamis • On 29-05-2017 • AT 11:45 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

O σχεδιασμός του LG V30 φαίνεται ότι θα διαφοροποιείται αρκετά από τα συνηθισμένα, λόγω της ύπαρξης δεύτερης οθόνης στην πρόσοψη. 

Το LG V30 που εμφανίστηκε στις σχετικές φήμες στο Internet είναι ένα concept σχέδιο και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν θα γίνει το σχέδιο πραγματικότητα. Η σειρά V της LG χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη της δεύτερης οθόνης, αλλά στην περίπτωση του LG V30 αυτή θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος και θα λειτουργεί με περισσότερη ευελιξία και συμπληρωματικά στα όσα απεικονίζει η κύρια οθόνη. Θα μπορεί για παράδειγμα, να απεικονίζει επιλογές επεξεργασίας ή διαμοιρασμού του εγγράφου που απεικονίζει η κεντρική οθόνη.

O σχεδιασμός που έχει αποκαλυφθεί στο Internet δείχνει ένα slide up μοντέλο, το οποίο έχει τη δεύτερη οθόνη στο κάτω μέρος και η οποία αποκαλύπτεται μόλις ανοίξει κανείς το smartphone προς τα πάνω. Το συγκεκριμένο concept ονομάζεται Project Joan, σύμφωνα με τον Evan Blass στο Twitter και δεν μπορεί να γίνει σαφές εάν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη ιδέα, αλλά έχουν κυκλοφορήσει μέχρι και κάποιες ιδέες για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτή η δεύτερη οθόνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οθόνη αυτή θα μπορούσε να εμφανίζεται και το πληκτρολόγιο του LG V30.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons