Με διπλή κάμερα και μεγάλη μπαταρία το επερχόμενο Moto X4

by Nikos Kaimakamis • On 12-06-2017 • AT 12:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Motorola Moto X4 σύντομα θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του, σύμφωνα με τις διαδικτυακές φήμες, με ενδιαφέροντα εξοπλισμό. 

Η πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του Motorola Moto X4 είναι η 30ή Ιουνίου, ενώ ήδη αναφέρεται ότι η νέα συσκευή θα έχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Ο επεξεργαστής του Moto X4 εκτιμάται ότι θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 660, ενώ το ενδιαφέρον κεντρίζει και η μπαταρία του επερχόμενου μοντέλου που εκτιμάται ότι θα έχει χωρητικότητα 3800 mAh. Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η μπαταρία αυτή δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί από το πλαίσιο.

Η μνήμη RAM του Moto X4 εκτιμάται ότι θα είναι στα 4 GB, με την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης να είναι στα 32 ή τα 64 GB, ενώ η επέκταση με τη χρήση καρτών microSD μπορεί να φτάνει έως και τα 256 GB. Δεν αποκλείεται το Moto X4 να έχει χώρο για δύο κάρτες SIM. H οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών, με την ανάλυση της να είναι Full HD. Στο πίσω μέρος αναμένεται να υπάρχουν δύο κάμερες στα 13 Megapixel με LED flash.

Το Moto X4 πιθανότατα θα κάνει την έναρξη της εμπορικής του πορείας στην Ινδία, σε ενδεικτική τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 350 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons