Με διπλές selfie κάμερες τα Vivo X9s και X9s Plus

by Nikos Kaimakamis • On 11-07-2017 • AT 1:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Δύο νέα μοντέλα παρουσίασε η Vivo στην Κίνα, το X9s και το X9s Plus, τα οποία δίνουν έμφαση στη λήψη φωτογραφιών selfies. 

Τόσο το Vivo X9s όσο και το X9s Plus έχουν λειτουργικό σύστημα Android Nougat, με το κύριο χαρακτηριστικό τους να είναι οι διπλές κάμερες στο μπροστινό μέρος. Πρόκειται για μία κάμερα με φακό 20 Megapixel και έναν ακόμα στα 5 Megapixel εμπρός, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα στα 16 Megapixel.

To Vivo X9s Plus έχει οθόνη διαγωνίου 5.85 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης Full HD, ενώ η μνήμη RAM είναι στα 4 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64 GB και η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 4015 mAh. Ελαφρώς διαφορετικά είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Vivo X9s, το οποίο έχει μικρότερη οθόνη και μειωμένη χωρητικότητα στην μπαταρία του.

Τα νέα smartphones έχουν ενσωματωμένο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι διπλές selfie κάμερες στην πρόσοψη των νέων μοντέλων της Vivo φαίνεται ότι έχουν ως στόχο την εφαρμογή εφέ και τον καλύτερο τονισμό του ειδώλου, μέσα από την επεξεργασία του φόντου.

Η Vivo, μπορεί να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό της Ευρώπης, αλλά έχει υψηλά ποσοστά δημοφιλίας τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και σε εκείνη της Ινδίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons