Με ανθεκτικό πλαίσιο το Xiaomi Mi Notebook Air του 2017

by Nikos Kaimakamis • On 26-01-2017 • AT 11:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Τον περασμένο Ιούλιο, το Xiaomi Mi Notebook Air είχε κάνει αίσθηση, ενώ στη δεύτερη έκδοσή του το ελαφρύ laptop θα είναι ακόμα πιο καλά εξοπλισμένο. 

Έτσι, σύμφωνα με το GSM Arena, η δεύτερη γενιά του Xiaomi Mi Notebook Air θα έχει σώμα από ένα κράμα λιθίου-μαγνησίου, προκειμένου να είναι ακόμα πιο ελαφρύ και ανθεκτικό σε κακουχίες, ενώ εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού του, το λεπτό laptop της Xiaomi θα καταφέρει να νικήσει στη… ζυγαριά ακόμα και την επίδοση του 1,07 κιλού του Mi Notebook Air του 2016, με την οθόνη των 12,5 ιντσών.

Ένα άλλο μοντέλο ιδιαίτερα χαμηλού βάρους είναι το NEC Lavie Z με την οθόνη των 13,3 ιντσών, το οποίο έχει συνολικό βάρος 880 γραμμαρίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση, το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου και λιθίου, επομένως και το νέο μοντέλο της Xiaomi αναμένεται να έχει πραγματικά πολύ χαμηλό βάρος.

Για το νέο laptop της Xiaomi δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει επεξεργαστές Intel έβδομης γενιάς και αρκετή μνήμη RAM για να γίνονται όλα γρήγορα. Σε ένα τόσο ελαφρύ πλαίσιο δεν μπορεί παρά να υπάρχει δίσκος SSD, επομένως μένει να δούμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου Xiaomi Mi Notebook Air.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons