Με αναλογία οθόνης 18:9 και νέο user interface το LG G6

by Nikos Kaimakamis • On 16-02-2017 • AT 12:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για το LG G6, αναφορικά με την αναλογία της οθόνης και το interface του. 

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, το LG G6 θα έχει οθόνη FullVision, με αναλογία 18:9, στοιχείο που δείχνει ότι θα μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί το κινητό του για προβολή περισσότερης πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο. Σε αυτό θα συνεπικουρεί και το ανανεωμένο user interface της LG, το οποίο θα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες που δίνει η διευρυμένη αναλογία οθόνης, για διάφορες εφαρμογές, όπως είναι η εμφάνιση του ημερολογίου.

Ένα άλλο στοιχείο που αναφέρεται για το interface του LG G6 είναι ότι θα μπορεί να εμφανίζει σε παράθεση, δύο εικόνες ταυτόχρονα. Με την αφορμή της παρουσίασης του LG G6 κυκλοφόρησε ένα teaser από την κορεάτικη εταιρεία στο YouTube, το οποίο δείχνει μερικές από τις δυνατότητες που θα έχει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Η διαγώνιος της οθόνης του LG G6 θα είναι στις 5,7 ίντσες με ανάλυση QHD+.

Όλες οι πηγές συμφωνούν στο ότι η LG έχει κάνει αρκετή δουλειά ως προς την παραμετροποίηση του user interface του Android προκειμένου να μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η μπροστινή επιφάνεια του LG G6 θα είναι καλυμμένη από το panel της οθόνης.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons