Με αξιώσεις έρχεται ο Mozilla Firefox 44

by Nikos Kaimakamis • On 29-01-2016 • AT 10:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

Firefox-True-Colors

H 44η έκδοση του Mozilla Firefox είναι διαθέσιμη και υπόσχεται να διορθώσει πολλά κενά και bugs που ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη έκδοση. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Mozilla σημειώνει ότι ο Firefox 44 φέρνει διορθώσεις σε 12 διαφορετικά bugs, που είχαν να κάνουν με ζητήματα ασφαλείας. Τουλάχιστον τρία από αυτά τα bugs θεωρούνται κρίσιμα και έπρεπε να διορθωθούν άμεσα, ενώ άλλα δυο ήταν υψηλού κινδύνου.

H νέα έκδοση του Firefox είναι διαθέσιμη ως update στους ήδη υπάρχοντες χρήστες του browser της Mozilla, ενώ μπορεί όποιος θέλει να την κατεβάσει από τον επίσημο ιστότοπο της Mozilla. Μία από τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει ο νέος browser είναι τα push notifications, ένα σύστημα ειδοποιήσεων που γεφυρώνει τον mobile με τον desktop κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί ο χρήστης του νέου browser να βλέπει ειδοποιήσεις από sites όπως το Facebook και άλλα χωρίς να είναι ανάγκη να τα έχει ανοιχτά σε ξεχωριστή καρτέλα.

Ο νέος browser προσφέρει τη δυνατότητα του cloud printing στους χρήστες του Android, για διευκόλυνση των εκτυπώσεων από το κινητό τους, ενώ παράλληλα υπάρχει η πλήρης υποστήριξη του προτύπου Η.264 για τα βίντεο. Βελτιωμένες είναι και οι περισσότερες λειτουργίες του Mozilla Firefox 44 που αφορούν στους developers.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons