Με αισθητική Marvel οι στολές της SpaceX

by Nikos Kaimakamis • On 16-08-2016 • AT 9:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Image converted using ifftoany

H SpaceX φαίνεται πως εμπνέεται από την Marvel για το σχεδιασμό των διαστημικών στολών της, που θα θυμίζουν κάτι από τον… Iron Man. 

Η διαστημική εταιρεία του Elon Musk δεν είναι μια συμβατική εταιρεία και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά με το σχεδιασμό των στολών που θα φορά το πλήρωμα της SpaceX στις μελλοντικές αποστολές. Η SpaceX έσπευσε να απαντήσει στα σχετικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να συνεργάζεται με την Marvel για τις στολές τις, δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κάποια εταιρική σχέση, απλώς ο Elon Musk φέρεται πως εμπνέεται από τον χαρακτήρα του Tony Stark, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που φορά τη στολή του Iron Man.

H SpaceX συνεργάζεται στην πραγματικότητα με τον Jose Fernandez, o οποίος έχει σχεδιάσει κοστούμια για ταινίες εμπνευσμένες από τους χαρακτήρες της Marvel και της DC Comics. O σχεδιαστής αυτός αναμένεται να αναλάβει και τον σχεδιασμό της στολής των αστροναυτών στις επανδρωμένες αποστολές της SpaceX. Το πρώτο επανδρωμένο πλήρωμα της SpaceX αναμένεται να φτάσει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2017. Το 2025, η SpaceX θέλει να στείλει ανθρώπους στον Άρη.

Ο Elon Musk φαίνεται πως θέλει οι στολές των αστροναυτών να είναι ηρωικές και στιλάτες. Μένει να τις δούμε στην τελική τους μορφή…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons